Kennismaking

Els Schoenmaker, 1959, heeft sinds enige jaren een bloeiende yogapraktijk. Voordat ze daarmee begon heeft ze vele jaren zelf yogalessen gevolgd. Zoals ze zelf zegt: “ Het deed me goed en ik merkte dat bij yogaoefeningen het hele lichaam wordt gebruikt. Door het bewust bezig zijn met de adem ontstond er ruimte voor ontspanning.”

Na ruim 20 jaar yogalessen te hebben gevolgd wilde zij zich meer verdiepen in de achtergronden van yoga. In 1999 is zij de docentenopleiding bij de Saswitha Stichting in Bilthoven gaan volgen. Het dieper leren kennen van de houdingen en kennis over de houdingen gaf haar zoveel plezier dat zij les wilde gaan geven. Zo is een paar jaar later haar yogapraktijk ontstaan.

Lotte Peters (1979) beoefent sinds 6 jaar yoga. Ze is met veel plezier bezig met de Hathayoga docentenopleiding bij Saswitha en volgt daarnaast regelmatig lessen bij verschillende docenten. Ze reist graag in India waar ze dan ook yogalessen volgt. 'Sinds ik yoga doe heb ik een bewuster, evenwichtiger leven gekregen, waarin ik letterlijk en figuurlijk met meer gemak kan bewegen. Vanuit mijn behoefte mijn eigen ervaring te verdiepen en yoga "door te kunnen geven" ben ik de docentenopleiding gaan doen'.

Lessen
DVD
Contact