Introductie

DVD

Uit haar praktijkervaring als yogadocent heeft Els van cursisten gehoord dat zij behoefte hebben om naast de yogales ook thuis te oefenen. Dat levert vaak niet hetzelfde gewenste effect op als na een les. Hoe gaat de oefening nu precies? Wat is een logische volgorde in het oefenen? Wat is een goed ritme?

 

 

 

 

Lessen
DVD
Contact

Daarom heeft Els een dvd gemaakt met twee yogalessen: een ochtend- en een avondles. Beide lessen duren circa 20 minuten. Elke les bestaat uit staande, zittende en liggende houdingen en een korte ontspanning.

De eerste les is vooral gericht op de ochtend. De oefeningen die ik hiervoor heb uitgekozen hebben als doel om de ochtendstijfheid te doen verdwijnen en het lichaam en de geest actief te maken voor de dag. Ook als je het lichaam weer wil bewegen na bijvoorbeeld een lange vergadering of werken achter de computer dan zijn deze oefeningen geschikt.

De tweede les is meer geschikt voor de avond. De oefeningen brengen lichaam en geest tot rust en inkeer zodat daarna een gezonde slaap mogelijk is.

Deze dvd is tot stand gekomen door Els Schoenmaker, yogadocent en is geproduceerd door Petra Maartense.

De kosten van deze dvd zijn € 20 (exclusief € 2 verzendkosten). Koop je in een keer meer dan vijf dvd's ontvang je 20% korting. De dvd is te bestellen via info@yogapraktijkutrecht.nl.