Lotte Peters

Therapeutische massage

Over Lotte

Over mij

De Therapeutische massage wordt gegeven door Lotte Peters

Lotte Peters (1979) is blijvend gefascineerd door de unieke vertaling die ons lichaam geeft aan hoe we in elkaar zitten en wat we bij ons dragen. Sinds ruim 15 verdiept ze zich in werkvormen die, via het lichaam, bewegen naar meer (zelf)bewustzijn en vrijheid. Ze is opgeleid en ervaren op het gebied van yoga, therapeutisch lichaamswerk, dans, somatic movement, embodied trauma healing en diverse massage technieken.

Het cultiveren van mildheid naar onszelf en het leven om ons heen is belangrijk in Lotte haar leven en werk. Ze vindt veel inspiratie in het Boeddhisme, waarin het beoefenen van (zelf)compassie een grote plek inneemt. In haar werk zijn liefdevolle aandacht, afstemming en creativiteit de basisingredienten.

Lotte volgde haar eerste yoga-opleiding bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte. Tijdens haar reizen in Azie volgde ze diverse opleidingen op het gebied van yoga, Thaise yoga-massage en Biodynamische Cranio Sacraal therapie. Lotte laat zich regelmatig inspireren en door workshops, retraites en studie, als voeding voor haar persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Neem contact op

Contact