De Yogapraktijk

Over de locatie

Onze praktijk

Onder de balken in een monumentaal pand in het centrum van Utrecht bevindt zich Yogapraktijk Utrecht. Hier wordt al bijna 25 jaar lesgegeven aan groepen met maximaal 7 deelnemers in een  les. Door deze kleinschalige opzet is er voor iedereen ruimte en persoonlijke aandacht.

Voor wie

Iedereen is welkom

De lessen van Yogapraktijk Utrecht zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus omdat we werken vanuit de mogelijkheden van de deelnemer. Ook bieden we lessen aan voor speciale doelgroepen zoals stoelyoga, voor mensen met dementie, niet-aangeboren hersenletsel en long-covid. Het volgen van een priveles hoort ook tot de mogelijkheden zowel in de lesruimte als thuis.

De mogelijkheden

De lessen

We geven Hatha yoga waarin het gebruik van de adem bij de oefeningen en de oefeningen zelf een belangrijke plaats in de les innemen. Deze vorm van yoga verenigt de tegendelen in het lichaam -bijvoorbeeld licht & donker, hard & zacht, links & rechts- en dat zorgt voor een ervaring van balans en energie.

Ook geven we Yoga Nidralessen. Deze ontspanningstechniek kan zowel in een groep als prive worden gevolgd.

 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een Therapeutische massage in te plannen. Deze massage is gericht op rust en herstel.

 

Stuur ons een bericht

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.